Truca'ns! +34 607588325 / 630890447|info@ateate.cat

Associació TRASTORN ESPECTRE AUTISTA
Terres de l'Ebre

Col·laboradors

Home/Col·laboradors
Col·laboradors 2018-03-20T22:16:07+00:00

COL·LABORADORS

La Diputació de Tarragona ha col·laborat recentment subvencionant la compra d’ Ipads amb aplicacions específiques per a autisme, que ja gaudeixen els nostres associats.

La Diputació de Tarragona ha col·laborat recentment subvencionant en la instal.lació d’una sala multisensorial, de la que ja gaudeixen els nostres associats.

Administracions públiques i empreses

Ens públics i empreses privades que han col·laborat de manera rellevant amb ATEATE, ja sigui econòmicament, amb la cessió de recursos o l’organització d’events en favor de l’associació.

​Si pots formar part d’aquest grup, contacta amb nosaltres.

Comerços

Són part del nostre dia a dia. Hi entrem tot sovint i a més de comprar-hi, ens serveixen per relacionar-nos i comentar allò que ens passa i ens afecta a tots plegats.

Hi ha molts comerços sensibilitzats amb la nostra causa i que col·laboren amb nosaltres; els reconeixeràs pel distintiu que tenen a la porta.

Tens un comerç i ens vols ajudar?

Donacions

Es poden fer donacions a través dels comptes de l’associació:

 ES97 2100 3528 0322 0008 9871

Socis col·laboradors

Segurament el grup més important de tots, no tant pel volum econòmic que representa, sinó per que ens serveix com a indicador l’èxit de la nostra tasca de difusió i conscienciació de la societat, sobretot en les nostres terres, entre els nostres veins.

El formen particulars que aporten un quantitat voluntària que domiciliem al cte. bancari amb periodicitat semestral.

Amb una mínima aportació de 20 € semestrals, ens estàs ajudant molt a dur a terme la nostra tasca i ajudes els nostres fills a tenir més possibilitats en el seu futur.

No ho dubtis, uneix-te a nosaltres!!

Descarrega’t el següent formulari i ens el fas arribar per correu, email o a través d’algun membre de l’associació.

Formulari
Full inscripció
Ordre sepa

Gràcies i benvingut